суббота, 5 мая 2018 г.

Paprikový bůček

Je naložený teprve druhý den, ale už je skoro půlka v tahu :D

Suroviny

1 kg vepřového bůčku

12 stroužků česneku

5 kuliček pepře

5 bobkových listů


SMĚS NA POTŘENÍ:

15 stroužků česneku +

sůl na utření

lžíce mletého pepře

lžíce kari

lžíce sladké papriky

lžíce grilovacího koření

trochu tabasca nebo Worchesteru

Postup přípravy receptu

  1. Do vroucí vody s 12 stroužky česneku, kuličkami pepře a bobkovými listy, dáme bůček a vaříme jej doměkka.
  2. Hotový necháme ve vývaru trochu schladnout, pokud máme bůček s kostí, vykostíme, a potřeme kašičkou, kterou smícháme z utřeného česneku se solí a kořením.
  3. Zabalíme pečlivě do alobalu, uložíme do lednice a necháme skamarádit alespoň týden. U nás ale tak dlouho nikdy nevydrží :D.


0 коммент.:

Отправить комментарий