суббота, 11 ноября 2017 г.

karbátek z mletého masa


  1.  Rohlík nakrájený na kostky zamočíme do mléka. Když je nasáklý, vymačkáme přebytečné mléko.
  2. K rohlíku přidáme mleté maso, vejce, nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, prolisovaný zázvor, sůl, pepř a kari dle chuti. Vše promícháme. Pokud je těsto řídké, přidáme trošku strouhanky.
  3. Z těsta uhňácáme karbanátky a vložíme na pečící papír a dáme do trouby na 180°C na spodní a horní plech. Můžeme je ještě potřít vejcem. Cca po 15 minutách otočíme a dopečeme z druhé strany.
     
250g mletého masa

1 rohlík

mléko

cibule

vejce

sůl

pepř

1 cm plátek zázvoru

4 stroužky česneku

špetka kari

0 коммент.:

Отправить комментарий